Шукати в цьому блозі

Невинна жертва

 

    Джордж Флойд 

25 травня 2020 року поліція намагалась заарештовувати афроамериканця Джорджа Флойда, якого підозрювали у фальсифікації грошей. Проте під час самої процедури арешту поліцейські перевищили свої фізичні сили та повноваження, вбивши Джорджа, різко надавивши йому на грудну клітку всією масою тіла. Це не перший випадок прямого вбивства поліцейськими темношкірого, оскільки саме до представників негритянської раси поліцейські органи різних штатів застосовують значно жорсткіше фізичну силу, порушуючи при цьому їхні права та свободи громадянина США.

Справа із убивством Д.Флойда набула розголосу по всій країні, що спричинило масову хвилю протестів у різних штатах і містах проти свавілля федеральної влади та дискримінації темношкірих. За 4 дня після вбивства, уявіть собі, по всім США мітингувало близько 25 мільйонів людей. А це відповідно робить ці мітинги найбільшими за всю історію США. Про такі випадки не треба мовчати, про них треба говорити, аби особи, які причетні до цього, були притягнуті до відповідальності. 

Шановні підписники, звертаюсь до кожного з Вас, кожен з нас має розуміти, що людське життя - найвища цінність, яку ми маємо, і всі ми народжені рівними!

                             Масові протести через вбивство Д.Флойда (фото)

                                            
                                         








Немає коментарів:

Дописати коментар

Спільні закладки

  Вітаю всіх, шановні підписники. Ділюсь з Вами скріншотом із корисними посиланнями з мого електронного кабінету в сервісі Diigo.